Verzendkosten

Plantenbakkenplanten.nl hanteert zeer redelijke verzendkosten. Hieronder vind u de verzendkosten van Plantenbakkenplanten.nl

Indien de producten via een koerier/ pakketdienst kunnen worden verstuurd zoals UPS, TNT, Packs etc. dan gelden de volgende prijzen:
- Levering binnen Nederland op 1 adres: €8,95 en bij orderbedragen boven de €150 gratis.
- Levering naar Duitsland en België op 1 adres: €10,95
- Let op: Levering naar andere landen op aanvraag!
Deze prijzen zijn gebaseerd op gemiddelden van de door ons via een koerier/pakketdienst verstuurde producten en niet te vergeten onze verpakkingskosten. Deze kosten gelden dus voor alle producten welke per koerier kunnen worden verstuurd, zowel bijvoorbeeld een watermeter per brievenbuspost of een plant van 120cm in een grote doos.

Let op: Indien de producten te hoog zijn (boven de 120 cm), te breed, te zwaar (boven de 30 kilo) of te fragiel om per koerier/pakketdienst te versturen dan gelden de volgende tarieven "welke op offerte of via nabelasting" (uiteraard in overleg met u) zullen worden geheven bij levering op 1 locatie binnen Nederland:
- Per kleine kar: €32,50
- Per grote kar: €42,50
Indien u, in dit geval, tijdens uw bestelling via onze website al €8,95 aan verzendkosten heeft voldaan, dan zullen deze van de kar kosten worden afgetrokken. Een vrachtvervoerder zal de producten dan tot aan de deur leveren, u dient deze zelf op de juiste plaats/binnen te zetten.

Indien u de plantenbakken geïnstalleerd of compleet beplant wilt hebben, vraagt u dan naar de mogelijkheden en de prijzen daarvoor.

In sommige gevallen heeft u (op aanvraag) ook de mogelijkheid uw bestelling af te halen.
Als u tijdens uw bestelling via onze website al €8,95 aan verzendkosten betaald heeft, krijgt u deze indien u uw bestelling zelf afhaalt uiteraard weer retour geboekt.

Onze producten staan in een kwekerij/groothandelscentrum waardoor er alleen op afspraak voor bedrijven met een inkoop budget boven de €1500 een rondleiding kan worden gegeven.
Klantenservice
Winkelwagen
0 artikelen | € 0,00
»
Zoeken
»
betaalmogelijkheden
PayPal
Filter