Privacy

Op deze pagina vind u de informatie over hoe Plantenbakkenplanten.nl met uw gegevens omgaat.
Plantenbakkenplanten.nl respecteert uw privacy en zorgt ervoor dat al uw persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. Wanneer u de website van Plantenbakkenplanten.nl bezoekt, verzamelen we verschillende gegevens voor verschillende doeleinden. Hieronder wordt uitgelegd welke gegevens wij verzamelen, voor welke doelen, hoe wij de gegevens krijgen, wat uw rechten zijn en hoe u deze kunt uitoefenen.

Uw identiteitsgegevens
Uw gegevens worden opgeslagen en er wordt een account aangemaakt. Hieronder staan de gegevens die u in dient te vullen voor het plaatsen van een bestelling: (Het sterretje achter de woorden geeft aan dat dit verplichte invulvelden zijn)

Voorletters*
Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Telefoon
E-mailadres*
Wachtwoord*
Wachtwoord* (bevestigen)
(Het wachtwoord is ook voor Plantenbakkenplanten.nl onleesbaar en dient u goed te bewaren)

Factuurgegevens
Hier vult u in waar de rekening naar gestuurd moet worden. Hieronder staan de gegevens die u in dient te vullen voor het aanmaken van een factuur adres:

Naam*
Organisatie
Adres*
Postcode*
Plaats*
Land*

Aflevergegevens
Het aflever adres is het adres waarnaar u de producten wilt sturen. (Indien dit hetzelfde is als het factuur adres dan hoeft u het aflever adres niet in te vullen). Uw gegevens worden meegestuurd met de levering. Deze kunnen hierbij handig zijn wanneer er, bijvoorbeeld, iets is met uw bestelling. Uw gegevens worden nooit aan derden doorgegeven tenzij dit nodig is voor de verwerking van uw bestelling voor bijvoorbeeld de bezorging. Hieronder de gegevens die ingevuld kunnen worden als u een apart afleveradres heeft:

Naam
Organisatie
Adres
Postcode
Plaats
Land

Nieuwsbrief
Wanneer u een bestelling plaatst bij Plantenbakkenplanten.nl kunt u aangeven of u onze digitale nieuwsbrief wilt ontvangen. Vinkt u deze optie aan, dan ontvangt u regelmatig onze nieuwsbrief met interessante aanbiedingen. U moet hier dus uitdrukkelijk toestemming voor geven (opt-in) en wanneer u zich voor de nieuwsbrief af wilt melden, kan dit altijd via een link in de nieuwsbrief of door ons een e-mail te sturen naar sales@Plantenbakkenplanten.nl met hierin het verzoek u af te melden. Uw overige gegevens worden niet gebruikt voor marketingdoeleinden en zullen we ook niet verstrekken aan derden t.b.v. commerciƫle doeleinden.

Online betalen
De online betaalmogelijkheden zijn beveiligd. De pagina's zijn beschermd met SSL, waardoor uw gegevens versleuteld worden verzonden en het onmogelijk is voor derden om uw (creditcard)gegevens te zien. U kunt de beveiliging checken door op de betalingspagina op uw rechtermuisknop te drukken en te kiezen voor 'Eigenschappen'. U krijgt nu een venster met de verbindingsgegevens. Bij 'Verbinding' staat vermeld dat het om een SSL-verbinding gaat. Uw creditcard gegevens, zoals het nummer en de vervaldatum, worden uiteraard niet opgeslagen.

Plantenbakkenplanten.nl verstrekt uw gegevens aan een beperkte kring van derden die de gegevens voor administratieve doeleinden verwerken:
- Multisafepay voor betalingen middels creditcard en Ideal.
- Paypal voor betalingen middels credit card.
- Samenwerkende bedrijven die de bestellingen verwerken en bezorgen.

Hiernaast verstrekt Plantenbakkenplanten.nl uw gegevens niet aan derden, behoudens voor zover wet en regelgeving ons hiertoe verplichten. De gegevens worden uitsluitend voor de in deze privacy policy omschreven doelen gebruikt.

Verwijderen van uw gegevens
U heeft het recht, door middel van een tot de afdeling E-commerce gericht verzoek, om uw persoonsgegevens te verbeteren, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen. U kunt dit verzoek doen als de gegevens feitelijk onjuist zijn, voor de doeleinden van de verwerking onvolledig of niet ter zake dienend zijn dan wel in strijd met de wet worden verwerkt.

Tot slot
Mocht u na het lezen van deze privacy policy toch nog vragen hebben over de bescherming van uw privacy tijdens uw bezoeken op onze websites, neem dan gerust schriftelijk, telefonisch of per e-mail contact op met ons.

Gegevens Plantenbakkenplanten.nl
Hieronder vindt u gegevens die u nodig heeft indien u contact met ons wilt opnemen:

Bloemimex B.V. - Plantenbakkenplanten.nl
Adres: Voornhof 87, 2215 XB Voorhout
U kunt onze klantenservice bereiken van maandag - vrijdag van 09.00 uur - 17.30 uur via:
Telefoon nummer: 0252 864444
Internationaal nummer: +31 252 864444
Skype nummer: bloemimex
E-mail: sales@plantenbakkenplanten.nl

Plantenbakkenplanten.nl kan tussentijds deze privacy policy aanpassen wanneer er zich ontwikkelingen voordoen op het gebied van bijvoorbeeld technologie, wetgeving, verwerkingen of verstrekkingen. Wijzigingen zullen bekend worden gemaakt via deze pagina.
Klantenservice
Winkelwagen
0 artikelen | € 0,00
»
Zoeken
»
betaalmogelijkheden
PayPal
Filter